Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

zandstrand -

Kärleken..

har varit två underbara veckor!! :D:D
eller iaf en bit av dom båda! :)

Fredags förra veckan va man och piercade läppen och sen bar de av till båten, tog den till nynäs och sedan pendel hem till Gun-Britt där vi såg lite let's dance osv.

lördan va vi och tittade runt i lite affärer i sthlm och sen åkte vi buss till norrköping :):), buss resan va dryg men de får väl gå?

Söndagen, bästa dagen jag haft på LÄÄÄÄNGE!!
                  träffade Teddy på morgonen, fick hålla mig extremt hårt för att inte börja lipa av glädje! toklyckligt att träffa mänskan och han är lika gullig irl som på sms/nätet/telefon.. har känt honom sen fyran och jag trivs med honom! jag gör verkligen de, behöver såna vänner! :)
                 efter att ha gått omkring och pratat med honom i en timme gick jag till hotellet där jag packade och sminkade mig mer (xD).
                sen gick jag och mamma och åt på en liten mysig resturang, tog pasta som va as gott och sen gick vi till den där hallen där vi skulle se musikalen. tyvärr va inte molly sanden med och vi hann inte att se hela pga att tågen inte gick men om någon funderar på om ni skall se high school musical live med molly och kevin eller inte så säger jag bara; TVEKA INTE! värt varenda öre! :)
              efter det fick vi ta taxi lilla biten till bussen för att hinna. tog alltså sen buss tbx till sthlm och sen i stortsett buss direkt till båten, hann dock att ta en liten fika först, mums! :)
              vid båten träffade jag älsklingen som då skulle med mig hem, mysigt mysigt. sen har han varit här tills idag :)

saknar honom redan, men skall ta mig  upp dit den 19e så de är ju inte så länge kvar som tur är :)

Tack till er som läser trots att jag inte skriver så ofta! :)<3


RSS 2.0