Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

zandstrand -

Min musik

nu ligger dom flesta låtarna uppe!!
Lyssna, kommentera och förhoppningsvis; NJUT!
http://www.youtube.com/user/xXZahu?feature=mhum
Tacksam om ni har lust att sprida de vidare!! Kramar
Ta hand om er, det skall jag!
Zanna Dunstrand <3

"jag älskar er så mycket"

Jaa.. så kan man också se på det.
En tjej som pratar skit om en, aldrig kan uppskatta en, beter sig som att man är skit, är otrevlig emot alla omkring och som sårar en så sjukt djupt att man nästan inte vågar annat än förlåta.
Men nu får det räcka, nu är jag stark. jag tänker inte låta henne komma in igen, tänker inte förlåta..
tänker inte sjunka ner till hennes nivå och prata om henne osv men mig hör hon inte hemma vid längre. Någon gång får det räcka.
JAG är stark, Jag är jag, jag står kvar, även om alla andra halkar tbx!
Ta hand om er, det skall jag
Zanna Dunstrand <3

Dubbelmoral eller hyckleri?

Jaa.. vart börjar man denna lilla "Twist" då?
Eftersom jag inte vill nämna namn eller liknande så gör jag bara så här:
Vad skulle ni tycka om en kille/tjej som ena dagen pratar skit om en person, dissar allt den personen gör och i stortsätt önskar personen död. Och nästa dag (då hon inte får umgås med sina gamla vänner längre) hänger med tjejen som hon så kallat "Hatar"?
Så..? Dubbelmoralisk eller bara en falsk jävla hycklare?
En mening hörrni;
Den som pratar skit till dig, pratar skit om dig.

Lita aldrig på någon som stämmer in minsta på den meningen, det känns även om man gör allt för att dölja det. det gör en sjukt förbannad. MEN, låt inte det ta över er. Bry dig om dig själv, och inte andra. dina käsnlor måste komma i första hand!!
Ta hand om er, det skall jag

Zanna Dunstrand <3

Skräckfilmer, Drpepper och nya intressanta mänskor, IM HOME

En härlig kväll med några tjejer (Alexandra, Agnes och amanda) och delvis agnes pojkvän Edvin på hemse. varit och kollat skräckfilmerna final destination och barnhemmet.
Final destination var.. ganska kass. inte direkt skräckfilm enligt mig.. :p och barnhemmet har jag sett förut men tycker ändå den är värre än final destination :p
Men trevligt sällskap och helt ok filmer och så lite Dr.Pepper att dricka och choklad och dextros att äta, helt ok ;)

Haha jag hade jätte roligt och kul att umgås emd folk man inte brukar vara med :)
nu skall jag i säng


Ta hand om er, det skall jag
Zanna Dunstrand <3

avenged 7fold, msi och cola

Härlig kväll det här! Sitter under ett varmt täcke och knarkar Avenged sevenfold, coca-cola och mindless self indulgence :D
Skall gå i badet sen tror jag... :3 xD
Ta hand om er, det skall jag <3

Zanna Dunstrand

Hårfärg?

sååå.. ljusbrunhårig, brunröd eller blond? andra förslag?
Ljusbrunt, hade ingen klokare bild där man ser ansiktet x)

Röd-brunt, lite mer snygga nyanser bara x)
eller detta (som jag har nu) fast äännu någon nyans ljusare? :)

Tatuerings dags!!

Kejda
Så, det här är en kedja som jag fick av min mormor när jag konfimerade mig. Mormor är en av dom personerna som står mig närmast, så jag skulle vilja att den symboliserar henne. jag vill tatuera den omkring fotleden. sen vill jag hänga berlocker ned för den för varje mål jag uppnår i livet! :)




musik<3
Det här är ide nummer två, denna vill jag isf nog ha i nacken. dock inte i riktigt samma stil
den skall symbolisera min musik och allt jag någonsin drömt om
Så.. vilken tycker ni skall göras först? och har ni några andra förslag?

Alla <3-dag, ännu ett påhitt för att trycka ner och sätta press på folk

Min syn på alla hjärtansdag;
Alla hjärtansdag är en patetiskt dag som är gjort för att sätta större press på både unga och äldre.
Det är det perfekta sättet att trycka ännu mer på allt skit om att alla skall ha någon att "dela sitt liv med", det perfekta sättet att pressa ungdomar till att skaffa pojkvänner/flickvänner, Det perfekta sättet att sätta press på ungdomar till att ha sex.
Det är helt enkelt bara en grej det egnetligen går ut på; Har du partner är de toppen. har du inte det så är du så mobbad som möjligt under denna dag.
Kort sammanfattning; Alla hjärtans dag är ett äckligt påhitt som hyllar alla "populära" med pojkvän/flickvän och ger dom som har det ännu en anledning till att trycka ner oss som inte har det.

Solsidan och verk i foten

Var ute och åkte snowracer efter fyrhjulingen på våran lilla bana och fastnade med foten under och FUCK va ont jag har ._. hoppas jag slipper halta i morrn bara ._.
sååå.. sitter nu med foten invirad som nå jävla paket och glor på solsidan, borde gå i duschen och sen oh lägga mig men nä de orkar jag inte så får ta oh duscha i morgon bitti x)
Ta hand om er, det skall jag

Zanna Dunstrand <3

chokladshake, promenader och solbränna

Ja va tror ni om det va? ;)
Har alltså till frukost druckit chokladshake, dock inga kalorier så de får duga ;D, nu skall jag ut med hunden och sen skall jag nog upp och sola och simma. 
Ta hand om er, det skall jag! :D

Dreamgirls och köttbullar!

satt och kollade på dreamgirls som förmodligen är en av världens underbaraste filmer och i pausen blev jag trött och hungrig så gick ut i köket och rotade fram tre köttbullar och ett glas vatten och satte mig vid tvn igen. så kommer min älskade lilla mamma ner.. :
Mamma; Vad rotar du i kylen om?
Jag; Hungrig.
Mamma; vad äter du då?
Jag; Köttbullar
Mamma; Du hatar ju köttbullar?
Jag; Bara när dom är stekta, dom här är råa!

Mamma; Jävla cp.
Alltså va fan?! xD

Om bara någon hörde..

Jag ber om hjälp.. hela tiden. försöker hela tiden att skrika men ingen hör. hur fan skall man då göra?
Och med föräldrar som är så irriterade på en hela tiden så så fort man berättar hur man mår blir de bara "du får röra på dig mer"
Alla läkare säger det, och nu säger mina föräldrar samma sak.. hur skall jag kunna rör apå mig när jag blir fucking förlamad var och varrannan dag?!
Jag måste försöka stå på egna ben och måste ta eget ansvar, jag fattar det.
men hur skall JAG kunna ta hand om mig själv och min sjukdom när inte ens läkarna vet vad det är som är så fel?
Det gör ont i hela mig, om inte utsidan värker så gör insidan det.
och när ingen annan förstår så saknar jag bara mitt ex mer eftersom han alltid lyssnade.. plus att eftersom han bodde så långt borta så hade man lixom.. chans att komma iväg en stund och bara glömma..
Jag vet inte ens hur jag skall förklara den här känslan för jag är lixom inte ensam eller tom.. bara.. har ingen som förstår

kanske man borde passa i "diagnos okänd"?

God & glad kexchoklad! Jaa.. Fick en kexchoklad av klassen igår för att jag fixat med klassens klasströjor x) Hahah gullungar alltså x)
Ehm.. ja.. så sitter och tittar på den men vill inte äta upp den O.o
MEN JAG VILL HA FRUKOST :o
problemet är bara att jag inte kan röra på mig.. vaknade klockan 10 och lyckats ta mig ner för trappen först nu.. varken fot lederna eller höfterna funkar riktigt klokt att röra på så benen skakar och är helt konstiga.. trappen fick jag lixom åka på arslet ner ifrån :/
Önskar bara jag visste vad det här var.. för jag har så sjukt ont..
det har börjat sprida sig till käkarna nu också, har jätte svårt för att tugga hårda saker och svårt för att öppna munnen fullt. usch hjälp mig.

Resumé av veckan

lite kort sammafattning av min vecka
Måndag; Influensa, så låg hemma hela dagen och tjurade x( på kvällen var jag dock uppe på möte med klassen vilket jag ansåg var lyckat x)
Tisdag; Hade mitt första nationella prov i svenska.. det kändes bra, hann klart i sista sekund men jag hann iallafall och jag läste klokt och formulerade klokt och det är de viktiga ;D efter det var jag på akupunktur vilket jag verkligen behövde. var alldeles stel och krampade som någon galning.
Onsdag; åkte till skolan men kände själv att jag inte hade någon energie och eftersom jag inte hunnit ta min psyk-medicin (låter som att jag är mödrade xD) så åkte jag hem runt lunch eftersom det kändes alldeles för jobbigt. utan mat och allt... eftersom jag inte ens klarade av att gå in i matsalen.
Torsdag; Mitt andra nationella prov också i svenska.. Det var skriv uppgifter efter rubrik och aldrig haft några problem med det så på 3kvart skrev jag 3A4 fulla och satt sen och läste tills vi fick lov att lämna klassrummet 1 timma och 15 minuter senare x) lite drygt men kände mig nöjd och hade en bra bok och ett jävligt gott äpple så det vart inga problem. resten av dagen rullade på fint. Vi dansade på idrotten och är inge stort fan till vals, linjebugg och foxtrott men ärligt talat så fick jag så mysiga danspartners så led inte av de :) samlade också klassen och disskuterade klart vad vi skall ha för klasströja. Det gick skit bra och alla var samlade och kloka. sen va de bara hem oh slockna på soffan.
Fredag; Oj.. vart skall ajg börja x) planerat var att jag skulle in på Zombie med några snyggingar men eftersom jag fortfarande inte återhämtat mig efter influensan och det är sånt väder så orkade jag inte. så det blev en kortis in till stan för att köpa två linnen, ett svart och ett gult, en grå munkjacka och hårspray. sen tog man en liten fika med lillsyrran. mysigt med lite kvalitetstid :) nu skall jag kolla lets dance och sen skall jag kolla om jag kan få med mig jessica till solariet i mrogon!
Ta hand om er sköna mänskor :)

Funderar på att dra mig undan

hmm kanske dags att gömma sig undan lite? känns som att jag gjort för mycket nu.. för mycket plats..

JÄVLA FEJKADE IDOTER...

Avskyr verkligen detta. Sitter berivid en liten "Emo"brud som sitter oh målar hela armen med pentagram (satanist stjärnor). Frågar ungen om hon vet va de står för och hon ler och svarar; Ne vadå? de är bara ett coolt tecken?
NEJ DE ÄR DE INTE?!!?! De är bland de värsta jävla sakerna jag varit med om!! Liten tjej på 10bast som sitter och tycker de är "coolt" utan att veta va de betyder? Som att jag skulle gå runt med en fet jävla buddahstaty på ryggen och vara typ Muhammed -.-

Skola

Sitter i matteklass rummet oh "Räknar" på datorn.. mår inte särskilt bra idag.. kan bero på att jag var på akupunktur igår.. men skall nog fixa sig.. ta hand om er <3

fuck this.

slut, nedtryckt, deppig, feber, död.

Adjö världen, nu går jag i ide.

Det här är vad jag vill göra!!

jag har varit så trött och fått så sämst självförtroende på min framtid på sistone.. men jag satt och tittade på glee idag. såg när det var en döv kör som en kille pratade/sjöng ut texten trots att han i stort sätt inte hörde och dom andra o-ade och använde tecken språk. och alltså.. jag blev sjukt kär i det. Jag vill verkligen hålla på med sånt!! finns inget annat, jag vill hjälpa mänskor..
började lixom storgråta och blev helt inne i det.. jag kände bara hur jag önskade att jag var han bakom pianot. UNDERBART..!

Här skall ni kolla in;

http://www.youtube.com/watch?v=JNl91QXws7o&feature=autoplay&list=PL4831D2BFE3C4204E&index=12&playnext=2

detta får duga

mjaa.. min blogg får vara sådär irriterande just nu xD de får duga för just den här stunden, sen får jag fixa till den efterhand :)
varit hemma idag pga influensa men skall inte smitta nu så blir skola i morrn x)
hhmmmmm... nu såg jag min gitarr och blev sjukt sugen på att spela! HEJDA :D

FUCKAD DESIGN!

så.. som ni märkt så har min blogg förstörts TOTALT.
detta beror på att någon lyckats ta sig in och ändrat designen. jag skall fixa detta så fort som möjligt!

Härliga tider!

När jag kom hem idag hamnade jag framför tv:n med min 7åriga underbara lillasyster. vi satt och kollade greas och snacka om att man kommer ihåg gamla minnen.
när jag var liten (ca 7år) satt jag med min bästa vän hemma hos hennes pappa och kollade på den här. när vi hade sett klart den "lekte" vi med hennes storasyster. Vi försökte lära oss att dansa och sjunga som dom gjorde. och jag vet inte hur många gånger vi gick ner för trappan för att lära oss att härma hur dom går i "Youre the one that i want" xD
HÄRLIGA (men ganska smärtsamma) MINNEN!

Let me play, let me sing, let me fly! Let me live, then I can die!


RSS 2.0