Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

zandstrand -

förintelsen.

sitter i skolan på sven lektion (svenska/engelska) och läser om förintelsen. wow.. det är inte direkt något man bara läser igenom nej. Hur kan mänskor ha varit så hårda emot varandra?! HUR?!
Dom var monster. hur kunde en man förändra en hel nation, en hel värld?!
Ja.. man kan ju bara tänka på hur världen skulle se ut utan de. men kanske behövde världen vara med om det? Kanske så skulle vi inte ha förstått oss på världen lika bra som vi gör när vi varit med om detta. kanske behöver vi se det onda för att kunna göra gott?
Allting som händer kasnke har en mening.. som att livet är en bok som redan är skriven och allt som händer är redan förutbestämt även om man försöker förhindra det?
Ja, vem vet.

Vilken vecka!!

Jag är totalt slut..! Fan man skulle ha någn att rymma till ibland alltså. de va nog det bästa med att ha pojkvän uppe på fastlandet, man kunde vara borta ett tag och bara rensa skallen så dåligt och fylla den med underbara saker.
Jag har haft sjukt mycke läkar tider denna vecka. I tisdags hade jag telefon tid med 2 olika läkare, onsdag sjukgymnast (akupunktur), torsdag (idag) Tandläkare och BUP för uppföljning av min medicin och i morrn skall man till sjukgymast på akupunktur igen!!

JAG ÄR IAF SJUKT STOLT ÖVER TANDLÄKAR GRJEN :D Fick höra att jag hade "exemplara" tänder ;D;D DEN NI!
tror det är första gången som dom inte gnällt över piercing osv. brukar alltid finnas något xD

Nä nu skall jag sova så jag kommer upp i morrn utan att missa den fula bussen x)

Pusspåer få läsare ;D

tänk om man fick välja vart man föddes..

tänk om man fick välja vart man skulle födas? Då skulle jag födas till en musikal.
tänk va härligt.. att få ur sig alla känslor. kärlek, hat, rädsla.. allt skulle vara så lätt att få ur sig om man kunde börja sjunga på det helt plötsligt utan att någon tittade konstigt..
och så kunde man hitta den där perfekta killen eller tjejen med dom mjuka händerna, underbara sångrösten och som kan spela gitarr som en gud.. som när man är ledsen eller inte kan somna plockar fram gitarren och sätter sig på säng kanten, tittar djupt in i ens ögon och bara sjunger..
ja.. tänk om man fick välja vart man skulle födas, då sklle jag födas till en musikal!

Lång dag

     Haft nå väldigt ont idag. varit sjukt kallt i skolan och ute så hela kroppen är stel.. jag önskar jag visste vad det är för något som är fel. vill bara kunna förstå min egen kropp. är det för mycket begärt..?
    Känner mig helt övergiven. Det är sjukt jobbigt.. deprimerande att inte kunna berätta när folk frågar..
när jag får frågan varför jag har ont svarar jag "sjukdom" och av många får jag responsen; "Seriöst?! Vilken?!" .. känns bara dumt att inte kunna svara på sånt.. det är ju lixom min egen kropp och jag kan inget om det! känns som att jag är fast i min egen kropp. helt fel. som att jag är nån annan innuti.
   Jag vill lixom kunna hoppa omkring och skratta och ha kul! FÖR SÅN ÄR JAG!
jag är så innuti.. men har ingen chans att visa det.
   Ahja, jag skall väl kunna klara mig igenom de?

Ta hand om er åt mig <3 //Zanna


Mitt i livet

snart dags att söka gymnasium och mina nerver börjar svika.. känns som att jag tar mig vatten över huvudet?! lixom, rytmus med mina betyg? känner mig så jävla idiotisk över betygen. känns som att jag kunde gjort så mycket mer. hindrat sjukdomen eller något.. eller sjukdom och sjukdom. läkarna säger ju att det inte är något så jag börjar själv inbilla mig att dom har rätt.

fan va jag är nervös. jag vill inte söka. inte än. inte med dom här betygen!! ändå vill jag inget hellre än att komma vidare till gymnasiumet. jag drömmer om hur ansökan skall gå och jag har redan valt vilka skolor jag skall söka och kanske även låtarna till mina auditions.

Jag skall söka till Rytmus i stockholm, örebro och norrköping. skall söka sång och singer/song writer inom all 3 tror jag. sen skall jag söka kulturama i stockholm.
här på gotland skall jag söka till musik linjen på donner och även till design i visby. och hur kommer nu design in i bilden? haha.. jo jag tycker att om jag inte kan komma in på en klok musiklinje så skall jag ta något annat så jag verkligen har något klokt att luta mig emot ifall att musiken skulle svika. så kan jag läsa musik på högskola sen lixom.. inte helt dumt?

 tillbaka till rytmus; i singer songwriter skall jag söka med mina egna; My love och Levnads motiv tror jag..  tankar? -Jo, en svensk och en engelsk, en glad och en ledsen och båda finns hopp i! Men samtidigt så är jag sugen på att söka med min nya.. jag skall lägga up mina egenskrivna på youtube så snart som möjligt så kan ni kolla och säga vilka två ni tycker! Till sång linjen söker jag nog med thats all right - elvis
 
alltså.. shit. just nu är jag mitt i allt. mitt i livet. som att.. tja det stämmer ju inte men som att man gjort hälften av det man någonsin kommer att göra.. som att det rinner igenom för fort. som att jag måste hinna göra allt så fort som möjligt för sen är livet över.. lol va patetiskt det låter men känns verkligen HEMSKT.
tror jag skulle behöva en paus.
Förslag på saker som får en att koppla av?!

för övrigt så har jag ett helt ok liv. jag trivs bättre i skolan än någonsin. och jag har fler vänner än förr och lättare för att prata.. men ändå känns det som att jag är ensam.. eller.. jag känner mig inte direkt ensam men lixom.. tom? som att något saknas inom mig eller som att något saknas i familjen. jag vet inte hur jag skall förklara det. önskar någon förstod. känns som att någon hånar allt jag kämpar för ..

Blodet rusar.. hjärtat slår.
klockan tickar, tiden går..
klockan tickar, pulsen dånar.
djävulen ler, mitt liv han hånar.

 


Tankar..

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA VÄN! helt ärligt, finns ingen som jessica! men åter  till meningen så skriver jag mest för att jag kom att tänka på en sak som en viktig person i mitt förflutna sa.. han sa; "Vem vill träffa den rätta som man skall leva sitt liv med i 15års ålder".
Men jag träffade jessica när vi var 6! eller jag hade inte ens fyllt 6! Jag vad 5 när jag träffade min älskade närmaste vän som jag skall ha med mig hela livet!! Jag träffade tjejen som jag alltid skall ha vid min sida när jag var 5. och vad skulle jag göra hela min ungdom utan henne?

GYMNASIUM - ÅNGEST!

Fan snart dags att söka gymnasium och nu när man väl står och tittar på drömmen känns den så .. skum. Jag vill inte säga fel för det gör det inte, men det känns inte alls lika underbart som de gjort innan.. jag är nervös, ensam och kanske även lite rädd. vad skall jag göra om jag blir ensam? Om jag står ensam kvar när jag väl flyttat och "börjat om". Dom som redan går där på det gymnasiet ser ut att ha det bra och lätt men.. dom är dom.. jag är bara jag. tänk om det inte räcker?!


Snart sudret på hugget också vilket jag längtar något fruktansvärt till! Kanske mest för att jag har en sån längtan till våren.. Och snön har ju börjat smälta bort så det är en bra början! :D

En föredetta väldigt nära vän och jag har inte mycket till kontakt längre.. *sadface*.. Det är jobbigt men.. jag tänker itne tränga mig på så.. om han någongång saknar mig får han väl höra av sig? tyvärr är jag dålig på att vänta ._.

Ligger nu med någonslags förkylnings influensa.. För jävligt. allting värker.. jag har varit förkyld men har inte varit värre än så och idag så dunkar hela huvet, kan int äta klokt och ena ögat rinner som nån jävla fontän.

För övrigt har jag nu klart en ny låt, texten låter rätt keff när man skriver den men blir snygggare med tonerna :p




                                                                 Dont regret

Hey pepole listen to my song , cause i've seen this world and something is wrong
Hey pepole listen to my words, cause i've seen your tears and i know that it hurts.

Heey, dont look back, dont look down, dont regret.
Heeya , just look up to the sky and forget that you've ever regret.

hey girl, listen to your heart, cause i see that you are falling apart.
Hey boy, listen to your voice, Cause i know that you can make right choice.

heeya pepole, dont look back, dont look down, dont regret.
heya pepole, just look up to the sky and forget that you've ever regreeet.. heya pepole..
Dont look back, dont look down, dont regret.
Heya pepole, Just look up to the sky and forget that you've ever regret.

Hey pepole listen to my words. Cause ive seen your tears and i know how it hurts
Hey pepole listen to my song, cause ive seen this worl and something is wrong.




Låten handlar om att man skall se till att man mår bra, och att man inte ångrar vad man gör.
Jag går högstadiet nu och jag vill gå ut nian utan att ha ångrat att jag aldrig tog kontakt med den där killen, eller att ha mått dåligt pga att jag inte klarat av att äta.. eller helt enkelt låtit andra trycka ner mig. jag vill gå ut med glädje och stolthet och fina minnen att ha nytta av i framtiden.
Skall snart passa på att spela in alla mina låtar så ni får tid att lyssna :)


Tills nästa gång; Ha det toppen!


Here you come again...

Minnen till tusen. drömmar, prylar, bilder, meningar, låtar. ALLT. på samma gång.
Ett år sen i helgen och känner mig fortfarande lika patetiskt knäsvag..

Varför?

ny termin, nya tag

Eftersom jag nu själv inser att mitt liv börjar bli ganska fartfyllt så har jag bestämt mig för att skriva igen.. *host* hur länge jag nu klarar att hålla det.
Sista helgen innan skolan börjar nu.
Ehm.. skall någon gång nu snart till studio och få spela in mina egna och någon cover.. slutar väl på en 13 egna och 3 covers :P
 Idag skall jag på Hemse och bada med lilsis Bine, B-kusin Lova och Bästis jessica, blir myspys :)
Och på måndag börjar skolan :P

Pusshej :D

RSS 2.0